Общество | Вознесенск, 3 Июля, 2017

Вознесенськ. РОБОТА ІЗ ЗВЕРНЕННЯМИ ГРОМАДЯН

Свежие новости: Вознесенськ. РОБОТА ІЗ ЗВЕРНЕННЯМИ ГРОМАДЯН

До Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за 1 півріччя 2017 року на розгляд надійшло 181 звернення, з них – 65 письмових, 116 - на особистому прийомі у міського голови та його заступників, крім цього в робочому порядку надійшло і розглянуто 299 заяв від громадян міста з різних питань (надання матеріальної допомоги, надання земельних ділянок, освітлення, знесення дерев та інші)

За гостротою проблем на першому місці залишаються звернення, скарги, в яких порушуються житлово-комунальні питання – 44 (ремонт під’їздів, освітлення, знесення дерев, дороги, водозабезпечення), питання земельних спорів - 17, побутових конфліктів – 24, житлових питань – 11, серед інших: надання матеріальної допомоги – 80, архітектура – 7, земельні питання – 23 , знесення дерев – 19, освітлення – 1 та інші.

Серед дописувачів та відвідувачів на особистих прийомах переважна більшість людей похилого віку, пенсіонери, ветерани праці - 53, а також інваліди війни, інваліди – 14, непрацюючі - 10, підприємці -2.

До Виконавчого комітету Вознесенської міської ради на розгляд з вищестоящих органів влади за 1 півріччя 2017 року надійшло – 13 звернень від мешканців міста.

За 1 півріччя 2017 року міський голова провів 15 прийомів і прийняв – 76 чол., заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради прийняли – 40 чоловік.

За 1 півріччя 2017 року до Урядової гарячої лінії звернулося 47 мешканців міста з різних питань. Виконавчий комітет Вознесенської міської ради надав вичерпні роз’яснення на всі підняті питання.

Адміністратор відділу надання адміністративних послуг

                Л.А.Ляхова

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты