Политика | Вознесенск, 20 Апреля, 2021

Вознесенськ. Оприлюднено проєкт регуляторного акту

Свежие новости: Вознесенськ. Оприлюднено проєкт регуляторного акту

З 14.04.2021 року, оприлюднено проєкт регуляторного акту - рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про податок на майно в частині плати за землю та Положення про податок на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», яке затверджено рішенням Вознесенської міської ради від 19 червня 2020 року № 10 «Про місцеві податки і збори», що планується до застосувати з 01.01.2022 року.

Фінансове управління Вознесенської міської ради, як розробник цього проєкту регуляторного акту, до 14 травня 2021 року (включно) проводить консультації щодо застосування норм розробленого проєкту, а також приймає пропозиції та зауваження до нього.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, 56500, м.Вознесенськ, пл.Центральна, 1, каб. 46 ( 4-й поверх), або на електронну скриньку : [email protected] Фінансове управління Вознесенської міської ради (тел. для довідок 3-20-98). В листах необхідно зазначати й контактну інформацію. Пропозиції та зауваження, які надано анонімно, розглядатись не будуть.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты