Общество | Вознесенск, 18 Мая, 2017

Вознесенськ набирає обертів у співпраці з Європейським Союзом

Свежие новости: Вознесенськ набирає обертів у співпраці з Європейським Союзом

16 травня під головуванням міського голови Віталія Лукова відбулась робоча зустріч з впровадження спільних проектів ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» - «Розумні міста». На зустрічі були присутні: секретар міської ради Лариса Торжинська, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Юрій Сметана, керівники управлінь Вознесенської міської ради та відділів апарату Виконавчого комітету, КУ «Вознесенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», громадських організацій та підрядних компаній, які впроваджують дані проекти в життя.

Місто Вознесенськ бере участь у 2 проектах - "Безпечне та комфортне місто Вознесенськ: встановлення системи відеоспостереження в громадських місцях" та «Покращення якості надання медичних послуг шляхом удосконалення системи управління в медичних закладах м. Вознесенськ та запровадження системи електронної комунікації «пацієнт-лікар». Представниками підрядних компаній було відзначено, що все технічне забезпечення, яке потрібне для початку впровадження проектів вже придбане.

Нові камери відеоспостереження високої якості будуть встановлені на в’їздах-виїздах до Вознесенська та на великих перехрестях. Усі відеокамери планують об’єднати в одну мережу для співпраці з правоохоронними органами.

Найобговорюванішим питанням робочої зустрічі стало виготовлення пілотної «Картки вознесенця», яка поки що міститиме лише один модуль – «Медицина» і буде зручною заміною паперової медичної картки. Також обговорювався її дизайн, деталі функціонування та безпека використання.

Початок втілення в життя цих проектів заплановано на червень поточного року.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости