Общество | Вознесенск, 11 Августа, 2017

Вознесенськ. Літня зустріч слухачів Університету третього віку

Свежие новости: Вознесенськ. Літня зустріч слухачів Університету третього віку

7 серпня 2017 року працівники відділення денного перебування Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська» провели захід для підопічних відділення на тему: «Збалансоване харчування людей похилого віку». Сьогодні це не проста і, здається, не нова для них тема про харчування. А розкрила її методом лекції-тренінгу лікар.

В нашій країні, як і в усьому світі, зростає кількість літніх людей. Знаком старіння є підвищення ризику розвитку хронічних захворювань серцево-судинної, нервової системи, шлунково-кишкового тракту. Вони мають багато стресів, живуть активним життям і часто не мають часу на власне здоров’я. Є багато факторів, які сприяють виникненню серцево-судинних хвороб, головні серед них – забруднена екологія, зайва вага та інше.

Розмова на заході йшла про те, що кожен період людського життя має свої особливості. Зважаючи на це, і потрібно вибудовувати власний спосіб життя, формувати правила і звички. Це стосується всіх сфер людського побуту, а особливо харчування. Лектор ознайомила підопічних з численними дослідженнями, які свідчать про можливість запобігання розвитку цих захворювань за допомогою правильного збалансованого харчування.

Підводячи підсумки проведеного тренінгу, присутня на занятті керівник Університету ІІІ віку щиро подякувала лектору за цікавий і потрібний тренінг, а слухачів закликала запроваджувати вивчене на заняттях в життя, адже так важливо в поважному віці дбати про своє здоров’я, підтримувати і допомагати один одному.

 

Источник: voznesenskonline.com.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости