Общество | Вознесенск, 6 Марта, 2017

Привітання міського голови з 8 березня

Свежие новости: Привітання міського голови з 8 березня

Своєю невтомною щоденною турботою про родину, материнським теплом і ласкою, вірністю і добротою, ніжністю й милосердям ви заслужили шану і глибоку повагу! Ми, чоловіки, схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви надихаєте нас, допомагаєте ставати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, душевні сили – ті дивовижні якості, яких так часто не вистачає нам, чоловікам.  

Чарівні жінки! Від усієї чоловічої половини міста щиро вітаю вас з прекрасним весняним святом 8-го Березня – Міжнародним днем прав жінок і миру! Сердечно бажаю вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри нев’янучої молодості, радості, краси, злагоди та добробуту в родинах і мирного неба. Нехай вас ніколи не оминають синівська турбота, любов та увага рідних вам чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог!

Віталій Луков, міський голова

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости