Политика | Вознесенск, 18 Февраля, 2021

Вознесенськ. До відома суб’єктів господарювання міста

Свежие новости: Вознесенськ. До відома суб’єктів господарювання міста

17 лютого 2021 року в приміщенні малого залу міськвиконкому, відбулося засідання круглого столу щодо обговорення проекту регуляторного акту-рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську, сіл Новогригорівка та Ракове Вознесенського району».

У зв’язку зі скороченням посад відділу економіки апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, відповідно до статті 16 Закону України «Про рекламу», рішення Вознесенської міської ради від 08 грудня 2020 року № 4 «Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Вознесенської міської ради на 2021 рік» відділом містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради було підготовлено проект регуляторного акту-рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську, сіл Новогригорівка та Ракове Вознесенського району», затвердженого рішенням Вознесенської міської ради від 25 червня 2010 року № 7 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську» (зі змінами, внесеними рішеннями Вознесенської міської ради від 21 вересня 2018 року № 5 та від 22 березня 2019 року № 5).

Прийняття зазначеного проекту регуляторного акту-рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську, сіл Новогригорівка та Ракове Вознесенського району» надасть додаткові повноваження відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради на підставі наказу керівника робочого органу про встановлення пріоритету на місце розташування рекламного засобу готувати договір на право тимчасового користування місцями розташування рекламних засобів, які перебувають у комунальній власності м. Вознесенська, сіл Новогригорівка та Ракове Вознесенського району для розміщення зовнішньої реклами та надає на підпис заявнику.

За підсумками обговорення зазначеного проекту регуляторного акту-рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до Порядку розміщення зовнішньої реклами в м. Вознесенську, сіл Новогригорівка та Ракове Вознесенського району», запропоновано визнати задовільним та винести проект рішення на чергову сесію Вознесенської міської ради для затвердження.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости