Общество | Вознесенск, 27 Июля, 2017

Вознесенськ. До відома клієнтів служби зайнятості про зміни у законодавстві

Свежие новости: Вознесенськ. До відома клієнтів служби зайнятості про зміни у законодавстві

Протягом минулого тижня директор Вознесенського МРЦЗ Ларченко Ірина провела низку робочих зустрічей. Так з метою обговорення змін у законодавстві щодо порядку призначення і виплат державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям були проведені зустрічі з керівниками міського та районного управлінь соціального захисту населення Шишлянніковою Іриною та Житнік Антоніною. Зокрема, представниками місцевих органів соціального захисту був опрацьований алгоритм, щодо спільного застосування Постанови Кабінету Міністрів України від 04 липня поточного року №454 «Про внесення змін до порядку призначення і виплат державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям», в якій йдеться про взаємодію центрів зайнятості і управлінь соціального захисту, що направлена на виявлення недобросовісних набувачів соціальних допомог. 

Тож Інформування органів соціального захисту населення стосовно дотримання безробітним працездатним членом малозабезпеченої сім’ї законодавства про зайнятість у частині сприяння своєму працевлаштуванню та припинення реєстрації як безробітної особи, яка включена до складу малозабезпеченої сім’ї буде здійснюватися Вознесенським міськрайонним центром зайнятості до 10 числа місяця, що настає за звітним.

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости