Культура | Вознесенск, 1 Сентября, 2020

Вознесенськ. До відома громадян щодо початку реалізації проекту «Острівки відпочинку – мамин спокій»

Свежие новости: Вознесенськ. До відома громадян щодо початку реалізації проекту «Острівки відпочинку – мамин спокій»

Випускниці Академії Жіночого Лідерства з Вознесенської громади почали реалізувати проект «Острівки відпочинку – мамин спокій». Проект передбачає облаштування дитячих куточків в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №1 у Вознесенській громаді та організацію Школи відповідального батьківства для відвідувачів амбулаторії.

Про це повідомляє сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР.

Дитячі куточки стануть приємним і яскравим доповненням амбулаторії та даруватимуть радість маленьким пацієнтам та їхнім батькам, а Школа відповідального батьківства стане в нагоді як потенційним батькам, так і тим, хто вже має дітей.

Проект «Острівки відпочинку – мамин спокій» виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, який реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Вознесенська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)». 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты