Общество | Вознесенск, 7 Февраля, 2018

Вознесенськ. До уваги підприємців та інших суб’єктів господарювання міста!

Свежие новости: Вознесенськ. До уваги підприємців та інших суб’єктів господарювання міста!

Відповідно до «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Вознесенську» власники або користувачі об’єктів, незалежно від форми власності зобов’язані забезпечити належне утримання прилеглої території. Територія біля  будинку, біля  офісу чи територія біля торгового центру завжди повинна бути охайно доглянутою. Це візитівка кожного об’єкту. З того, як виглядає ззовні будинок чи офіс, на скільки доглянута прилегла територія, складається перше враження у відвідувачів про успішність та добробут господарів.  Але нажаль власники об’єктів   несвоєчасно прибирають свої території та вважають, що за них це повинна зробити комунальна установа.

Тому спеціалістами Управління житлово-комунального господарства та капітального господарства Вознесенської міської ради щоденно проводиться контроль щодо утримання прилеглих територій  кіосків, магазинів, установ, навчальних закладів, комунальних та приватних підприємств, тощо. Особлива увага приділяється у зимовий період до належного утримання, для запобігання травматизму людей.

В зв’язку з погіршенням погодних умов 06.02.18 був проведений рейд по центральним вулицям міста, 41 власника магазинів та інших торгових об’єктів попередили.

Тож звертаємося до осіб, на яких покладено обов’язки щодо вчасного прибирання снігу та льоду: не слід нехтувати виконанням Правил благоустрою, поважайте себе та жителів міста. У разі невиконання заходів буде складатися протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладання штрафу на громадян у розмірі від 340 грн. до 1360 грн., а на посадових осіб - від 850грн. до 1700 грн. Благоустрій міста – це наша спільна місія. Тому не варто чекати, що хтось прийде та прибере.

Управління ЖКГ та КБ ВМР

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости