Общество | Вознесенск, 6 Июня, 2021

Вознесенськ. До Дня захисту дітей!

Свежие новости: Вознесенськ. До Дня захисту дітей!

Кожного року 01 червня в Україні відзначають Міжнародний День захисту дітей. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край. Адже дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні.

Міжнародний День захисту дітей – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці – як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.

Не залишився осторонь й Вознесенський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, який з нагоди свята 01.06.2021 року організував для неповнолітніх суб’єктів пробації відвідування Вознесенського краєзнавчого музею. Екскурсія по музею надала присутнім можливість ознайомитися з матеріалами, що розповідають про історичне минуле міста та району, починаючи з найдавніших часів, періодом заселення краю та заснування міста. Серед багатьох експонатів, що розміщені в 7 залах музею, представлені експозиції сторінок життя громади міста, до яких відноситься, наприклад, період життя Бузького козацького війська, недостатньо розкритий період з 1800-1900 років.

Також серед експонатів музею знаходиться багато зразків холодної та вогнепальної зброї минулого, які дуже сподобалися підліткам.

Хочеться сподіватись, що проведений захід не залишив байдужими підлітків та викликав в них почуття гордості за свою країну, її культуру, історію, досягнення. А також бажання зберегти та примножити знання історії рідного краю, матеріальні цінності, духовні традиції та звичаї нашого народу.

Начальник Вознесенського
міськрайонного відділу філії
Державної установи «Центр пробації»
в Миколаївській області
підполковник внутрішньої служби Андрій СТАЖИЛОВ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости