Экономика | Вознесенск, 27 Июня, 2017

ВОЗНЕСЕНСЬК - ЄВРОПЕЙСЬКЕ ЕНЕРГОМІСТО

Свежие новости: ВОЗНЕСЕНСЬК - ЄВРОПЕЙСЬКЕ ЕНЕРГОМІСТО

З 19 по 24 червня у нашому місті проходив Європейський Тиждень сталої енергії. Це ініціатива ЄС започаткована ще у 2006 році та з того часу регулярно проводиться по всій Європі. Тиждень сталої енергії проводиться для поширення найкращих практик, об’єднання задля досягнення цілей ЄС щодо енергетики.

Наше місто вже не перший рік приєднується до даної ініціативи, що свідчить про активний інтерес громади міста до питань енергоефективності. В рамках Тижня сталої енергії цього року були проведені наступні заходи:

З 19 по 29 червня у Ресурсному центрі з енергозбереження за адресою вул. Пушкінська 3\35 проходили тематичні консультації щодо питань енергоефективної модернізації будинків.

20-22 червня у вечірній час на літньому майданчику у парку «Січової слави» проходила трансляція фільмів на тему екології та впливу людини на навколишній світ.

21-22 червня у Ресурсному центрі з енергозбереження проходив тренінг для енергоменеджерів: «Розвиток потенціалу підвищення енергоефективності місцевих громад».

23 червня у Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся збір сонячного колектору своїми руками.

24 червня на узбережжі річки Мертвовід відбулася Екологічна акція - прибирання річкових протоків та зон відпочинку молодими екоактивістами міста.

Особливо хотілось відзначити активну участь юних вознесенців, що займаються в Центрі дитячої та юнацької творчості. Саме вони були активними учасниками більшості заходів, що говорить про те що молодь цікавиться цим питанням.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенську”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 72% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

Ресурсний центр з енергозбереження м. Вознесенськ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты