Общество | Вознесенск, 20 Декабря, 2019

Вознесенськ - До відома мешканців багатоповерхових багатоквартирних будинків міста

Свежие новости: Вознесенськ - До відома мешканців багатоповерхових багатоквартирних будинків міста

Триває списання з балансу Комунального підприємства «Єдність» багатоквартирних будинків, що здійснюється відповідно до постанові КМУ від 20.04.16 р. 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків». До 31 грудня 2019 р. буде списано всі багатоквартирні житлові будинки.

Важливо: після списання багатоквартирних будинків з балансу Комунального підприємства «Єдність» в місцях загального користування (в під’їздах, підвалах) буде припинено електрозабезпечення. Тому співвласникам необхідно терміново визначитися з формою управління багатоквартирним будинком, та переоформити договір з АТ «Микоївобленерго» на постачання електричної енергії.

Для більш детальнішої інформації просимо звертатися до Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР за адресою: пл. Центральна, 1 каб. № 37 (3-й) поверх, тел. 4-05-41, 4-04-16.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости