Общество | Снигиревка, 18 Июля, 2019

Вантажівки з Херсонщини об‘їжджають ГВК польовими дорогами Миколаївщини

Свежие новости: Вантажівки з Херсонщини об‘їжджають ГВК польовими дорогами Миколаївщини Вантажівки з Херсонщини об‘їжджають ГВК польовими дорогами Миколаївщини

Перевізники Херсонщини об‘їжджають пункт ГВК польовими дорогами Миколаївщини. Про це повідомляє Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області.

Протягом 17-18 липня за зверненням громади Снігурівщини проводиться габаритно-ваговий контроль у Снігурівському районі Миколаївської області.

 " Останнім часом багато хто з перевізників уникає проходження габаритного-вагового контролю на Херсонщині, об‘їжджаючи польовими дорогам пункт ГВК у сусідній області, виходячи таким чином на дороги Снігурівського району, де нещодавно відновлене дорожнє покриття, чому дуже раділи мешканці району та вкрай занепокоєні ситуацією, що наразі склалася на цих дорогах. " - говориться у повідомленні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости