Общество | Вознесенск, 18 Февраля, 2020

Вознесенці зібрались на мітинг для вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Свежие новости: Вознесенці зібрались на мітинг для вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, небайдужі вознесенці вшанували пам’ять про подвиг воїнів, які захищали честь держави, мир і порядок на території інших держав урочистою ходою та мітингом. Мирна хода розпочалась біля будівлі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради та закінчилась на місці пам’ятного знаку воїнам, загиблим при виконанні службового обов’язку в Афганістані 1979-1989 рр.

Слово взяв міський голова Віталій Луков, який висловив щиру подяку тим, хто незважаючи на небезпеку, з честю виконав свій військово-службовий обов’язок. Також очільник громади вручив грамоти Виконавчого комітету Вознесенської міської ради ветеранам з нагоди відзначення цього свята.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

На згадку про героїзм та жертовність тих, хто не повернувся з війни, присутні схилили голови у хвилині мовчання. Також усі бажаючі поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам, загиблим при виконанні службового обов’язку в Афганістані.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты