Общество | Вознесенск, 26 Апреля, 2017

Вознесенці вшанували 31- шу річницю аварії на ЧАЕС

Свежие новости: Вознесенці вшанували 31- шу річницю аварії на ЧАЕС

З нагоди 31 річниці аварії на Чорнобильській АЕС, 26  квітня  у великій залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради відбулася зустріч представників органів місцевого самоврядування з членами громадської організації інвалідів “Союз Чорнобиль України ” міста Вознесенська. У зустрічі з чорнобильцями взяли участь секретар міської ради Лариса Торжинська, начальник Управління соціального захисту населення Ірина Шишляннікова, заступник головного лікаря, відповідальний лікар з питань ЧАЕС Галина Демченко, заступник начальника Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Наталія Путій, голова міської ГО «Союз Чорнобиль України» Сергій Музика, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та члени їх родин.

Під час зустрічі обговорювались питання соціального захисту чорнобильців, стаціонарного та амбулаторного лікування, санаторно-курортного оздоровлення, пенсійного забезпечення. Голова громадської організації порушив проблеми комплексного надходження ліків до аптек міста та виділення окремої палати в ЦРЛ для лікування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.

В цей день в парку 1 Травня відбувся мітинг «І не забути, доки світ і люди, синів землі, що відвели вогонь» та покладання квітів до підніжжя пам’ятного знаку «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС м.Вознесенська». Участь у мітингу взяли депутати міської ради, шкільна молодь, небайдужі мешканці міста.

 Зі словами вдячності та шани до ліквідаторів і громадян, котрі постраждали від наслідків  тієї техногенної катастрофи, звернулись заступник міського голови Наталія Сербенюк та голова міської громадської організаціїінвалідів “Союз Чорнобиль України ” Сергій Музика.  Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять земляків, яких вже немає серед живих.

Перед учасниками мітингу виступили члени літературного об’єднання «Веселка»  Віталій Гаврюшенко та Людмила Григоренко та голова Вознесенської екологічної асоціації «Зелений світ» Сергій Колесников.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости