Общество | Южноукраинск, 26 Апреля, 2017

Шановні жителі міста Южноукраїнськ!

Свежие новости: Шановні жителі міста Южноукраїнськ!

Управління СБУ в Миколаївській області вживає системних заходів аби у регіоні зберігалися спокій та громадський порядок. Разом із тим, звертаємося до кожного, хто має інформацію про наміри вчинити дії на шкоду безпеці громадян.

Про відомі вам факти прибуття чи перебування у регіоні підозрілих осіб, про факти чи наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної або розвідувально-підривної діяльності проти України, про випадки виявлення поблизу військових баз та арсеналів озброєння невідомих осіб, які виявлятимуть інтерес до режиму охорони цих та інших об’єктів, уразливих в терористичному відношенні, ви можете цілодобово повідомляти за телефонами:

  •  «довіри» Управління СБУ в Миколаївській області (0512) – 49-03-22;
  •  чергового по Управління СБУ в Миколаївській області (0512) – 37-00-70;
  •  відділу в м. Южноукраїнську Управління СБУ в Миколаївській області (05136) – 5-51-73.

Крім того, наявну у вас інформацію про факти підготовки та вчинення протиправних дій терористичного чи диверсійного характеру надсилайте на електронну скриньку Управління: usbu_myk@ssu.gov.ua, а також можете передати її особисто за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 40.

Кожна інформація буде перевірена.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости