Политика | 4 Сентября, 2022

Ворог веде бойові дії найінтенсивніше на Південнобузькому та Донецькому напрямках, - Генштаб

Свежие новости: Ворог веде бойові дії найінтенсивніше на Південнобузькому та Донецькому напрямках, - Генштаб

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. Намагається покращити логістичне забезпечення своїх військ.

Про це повідомляється в оперативному зведенні Генштабу ЗСУ увечері, 4 вересня.

Протягом поточної доби ворог завдав 14 ракетних та понад 15 авіаційних ударів по військових та цивільних об'єктах на території нашої держави. Зокрема, постраждала громадянська інфраструктура у районах населених пунктів Харків, Миколаїв, Вознесенськ, Очаків, Сухий Ставок.

У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря є носії крилатих ракет "Калібр".

Авіаційне угруповання противника веде бойові дії з метою підтримки дій наземних угруповань, найінтенсивніше - на Південнобузькому та Донецькому напрямках.

Противник здійснив обстріл військової та цивільної інфраструктури із застосуванням танків, бойових машин, мінометів, ствольної та реактивної артилерії на всіх напрямках.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує вести оборонні дії, обстрілявши практично всі населені пункти вздовж лінії зіткнення. Крім того, завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Любомировка, Безіменне, Костромка, Білогірка, Велике Артакове. Для корекції вогню артилерії активно застосував БПЛА.
Сили оборони України утримують позиції і не допускають просування ворога територією нашої держави.

Сили оборони України утримують позиції і не допускають просування ворога територією нашої держави.

Нашим підрозділам вдалося успішно відбити атаки ворога в районах населених пунктів Краснопілля, Бахмутському, Бахмуті, Майорську, Зайцеві, Кодемі, Соледарі та Первомайському.

Ракетні війська та артилерія наземних угруповань наших військ продовжують виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника. За поточну добу завдано поразки за пунктами управління, районами зосередження бойової техніки та особовим складом.

Протягом доби для підтримки дій наземних угруповань авіація сил оборони завдала 12 ударів, спрямованих на поразку живої сили, бойової та спеціальної техніки, а також військових об'єктів ворога.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости