Политика | 4 Сентября, 2022

Окупанти не отримують виплати за війну, - Британія

Свежие новости: Окупанти не отримують виплати за війну, - Британія

Російські сили на війні проти України, як і раніше, страждають від проблем з бойовим духом та дисципліною. Крім виснаження внаслідок боїв та великих втрат, невдоволення військових викликають проблеми з оплатою, йдеться у щоденному звіті британської військової розвідки у Twitter Міноборони Великобританії 4 вересня.

У російській армії дохід військовослужбовців складається із скромного основного окладу, до якого додається складний набір премій та надбавок. В Україні військові зіткнулися з невиплатою великих премій за участь у боях, повідомляє британська розвідка.

"Ймовірно, це пов'язано з неефективною військовою бюрократією, незвичайним правовим статусом "спеціальної військової операції" і, як мінімум, у деяких випадках, з корупцією серед командирів", - йдеться у повідомленні.

Командування російської армії не справляється із забезпеченням базових потреб військовослужбовців, спрямованих на Україну. Йдеться про необхідну форму, озброєння та пайки, не кажучи про оплату. Це швидше за все негативно впливає на моральний стан російських військових, сказано в доповіді.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости