Политика | Николаев, 3 Августа, 2022

Ворог обстрілював Миколаївську область із танків, ствольної та реактивної артилерії, - Генштаб

Свежие новости: Ворог обстрілював Миколаївську область із танків, ствольної та реактивної артилерії, - Генштаб

У середу, 3 серпня, ворог обстріляв із ствольної артилерії райони населених пунктів Середина Буда, Рижівка та Журавка Сумської області.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Харківському напрямку противник здійснював вогненну поразку з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Дуванка, Дементіївка, Золочів, Прудянка, Світличне, Розплідник, Російська Лозова, Лісове, Російські Тишки, Черкаські Тишки, Петрівка, Михайлівка, Короб Перемога, Українка, Рубіжне, Верхній Салтів, Старий Салтов, Молодова та Велика Бабка. Наніс авіаудар неподалік Прудянки.

Вів повітряну розвідку БПЛА біля Петрівки, Федорівки та Дементіївки.

Задіяв засоби радіоелектронної боротьби в районах Іванівки, Студенко, Василенка та Гетьманівки.

На Слов'янському напрямі противник робив обстріли з артилерії різних калібрів у районах населених пунктів Протопопівка, Велика Камишеваха, Мечебілово, Гусарівка, Чепіль, Норцівка, Долина, Мазанівка, Краснопілля. Новопавлівка, Довгенське, Дубрівне, Бражківка, Вернопілля, Червоне, Карнаухівка, Рідне, Адамівка, Богородичне та Маяк.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріл біля Званівки, Стародубівки, Спірного, Сіверського, Верхньокам'янського, Піскунівки та Григорівки.

На Бахмутському напрямку окупанти робили обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Берестове, Соледар, Яковлівка, Зайцеве, Травневе, Кодема, Майорськ, Підгородне, Весела Долина, Покровське, Краснополівка. Також ворог завдав авіаційних ударів поблизу Бахмутського, Соледара, Берестового, Яковлівки та Клинового.

Російські загарбники вели штурмові дії в районі Берестового та у напрямках Володимирівка – Яківлівка, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Соледар, Відродження – Кодема, Відродження – Зайцеве, Семигір'я – Кодема та Доломітне – Семигір'я. Усі ворожі спроби штурму українські воїни відбили, завдали окупантам шкоди та відкинули назад.

На Авдіївському напрямку противник обстрілював із танків та артилерії райони Нью-Йорка, Красногорівки, Авдіївки, Пісків, Нетайлового та Кам'янки.

Ворог намагався вести наступ у напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Василівка – Красногорівка, Мінеральне – Авдіївка та на напрямі Донецьк – Піски, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках зафіксовано обстріли в районах населених пунктів Мар'їнка, Новомихайлівка, Богоявленка, Шевченка, Володимирівка, Павлівка, Велика Новосілка, Вугледар, Пречистівка, Новопіль, Зелене Поле, Новосілка, Залізничне, Малі Щербаки, Каменка, Могила Сторожова, Ольгівське, Новоандріївка, Новоданилівка, Червоне, Білогір'я та Времівка. Ворог завдав авіаударів біля Новосілки, Новополя та Полтавки.

Усі спроби окупантів просунутися у напрямках Мар'їнки та Білогірки наші захисники звели нанівець.

На Південнобузькому напрямку противник здійснював обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Миколаїв, Прибузьке, Зоря, Луч, Посад-Покровське, Лимани, Лупарево, Партизанське, Кобзарці, Нова Зоря, Андріївка, Галицинове, Любомировка.

Завдав авіаційного удару біля урочища Андріївка.

Вів наступальний бій у напрямку Білогірки, успіху не мав, відійшов.

Ворог не припиняє ведення повітряної розвідки БПЛА.

В акваторії Чорного моря в готовності до застосування високоточної зброї знаходяться два носії крилатих ракет морського базування "Калібр".

Зберігається загроза завдання ракетних ударів по військових об'єктах та об'єктах критичної інфраструктури на території України.

Окупанти деморалізовані тотальним опором українського народу. Російському командуванню все важче поповнювати підрозділи, які зазнають втрат у розв'язаній ними безглуздій війні.

Російська пропаганда продовжує брехати, пишучи неіснуючі перемоги і покриваючи злочини своєї армії та найманців. Тому закликаємо довіряти інформацію лише з перевірених джерел та не поширювати російські фейки та дезінформацію.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости