Общество | Вознесенск, 25 Февраля, 2020

Володимир Красьоха прокоментував нарікання щодо незадовільних умов в будівлі пологового відділення, що поширювалися Інтернетом

Свежие новости: Володимир Красьоха прокоментував нарікання щодо незадовільних умов в будівлі пологового відділення, що поширювалися Інтернетом

Про це головний лікар КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня» повідомив у пості на власній сторінці в Фейсбуці.

«Стосовно посту в соцмережах про нарікання щодо незадовільних умов в будівлі пологового відділення, де тимчасово знаходиться педіатричне, інфекційне, дитяче, терапевтичне відділення та жіноча консультація повідомляю, що в будівлі педіатричного відділення проводяться роботи з капітального ремонту. А саме: на теперішній час замінена система опалення, система вентиляції, електроосвітлення, система каналізації, виконане зовнішнє утеплення стін, утеплення перекриття будівлі та підвального приміщення. Нажаль, ці всі роботи виконуються не так швидко, як нам хотілось би. На це є непередбачувані обставини.

По завершенню планується виконання робіт з внутрішнього оздоблення будівлі педіатрії: заміна підлоги, санітарного обладнання, внутрішніх дверей, будуть закуплені нові сучасні меблі», - написав Володимир Красьоха.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

«Я, як головний лікар КП «КНП Вознесенська багатопрофільна лікарня», розумію Ваші нарікання та намагаюсь покращити умови перебування пацієнтів. Прошу вибачення у пацієнтів та повідомляю, що нашою лікарнею вже виділені кошти на початок внутрішнього ремонту педіатричного відділення (плануємо розпочати в березні 2020 року).

Переконливо прошу всіх, хто має претензії, побажання, питання та пропозиції, що виникли під час знаходження в нашій лікарні, одразу звертатись до мене особисто або адміністрації нашого закладу за телефоном 05134-32647, на електронну пошту [email protected].

Дякую за порозуміння», - закликав головний лікар Вознесенської лікарні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости