Происшествия | Николаев, 9 Июля, 2020

Вогнеборці Миколаївщини минулої доби гасили чотири рази суху рослинність та дерево

Свежие новости: Вогнеборці Миколаївщини минулої доби гасили чотири рази суху рослинність та дерево

Пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області минулої доби приборкали три пожежі сухої рослинності та сміття на відкритих територіях в смт. Первомайське (площа 1 га), садово-виноградного товариства "Північ-Південь" (4000 кв м) у Вітовському районі та на вул. Кінбурнській м. Очакова (2000 кв м).

В свою чергу, на вул. Першотравневій в Інгульському районі м. Миколаєва горіла суха трава, сміття та дрова на території приватного домоволодіння, площа пожежі склала 100 кв м. На пляжі “Прибій” мікрорайону Варварівка м. Миколаєва зайнявся стовбув дерева на площі 2 кв м.

Загалом до гасіння пожеж залучалось 8 одиниць техніки, 26 осіб від ДСНС, 1 одиниця техніки, 3 працівника місцевої пожежної охорони “Первомайське”. Додатково працював бульдозер ДТ-75 комунального підприємства «Очаківська служба благоустрою».

За попередніми даними всі випадки спричинені необережним поводженням з вогнем.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты