ДТП | Николаев, 23 Августа, 2023

Водій, який загинув у ДТП під Миколаєвом, перевозив велику суму: після аварії гроші зникли

Свежие новости: Водій, який загинув у ДТП під Миколаєвом, перевозив велику суму: після аварії гроші зникли

Водій автомобіля Škoda Octavia, який загинув 21 серпня у ДТП на трасі Одеса-Миколаїв, перевозив велику суму готівки.

Про це «Новинам-N» стало відомо від кіл, близьких до друзів загиблого.

Господар «Шкоди» займався бізнесом, пов'язаним із закупівлею зерна. Вранці у понеділок він виїхав із Миколаєва у напрямку Одеси. При собі він мав суму з великою сумою готівки. У районі села Нечаянне автомобіль з невідомих причин з'їхав з дороги та перекинувся. Водій загинув.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, патрульні, рятувальники ДСНС, а згодом і співробітники Березанського райвідділу поліції.

Незабаром на місце ДТП приїхали і бізнес-партнери загиблого, які і повідомили про гроші. Однак ні в самому автомобілі, ні на прилеглій території сумку з грошима не знайшли. Після інформації про те, що в автомобілі перевозилися гроші, поліцейські ще раз обшукали всю територію, проте нічого так і не було знайдено.

За наявними даними, у зниклій сумці було від кількох сотень тисяч до мільйона гривень. Куди вони зникли, поки що залишається загадкою. Є інформація про те, що поряд з місцем аварії бачили невідомий автомобіль, який зупинився на декілька хвилин.

Самі обставини ДТП також викликають питання. Автомобіль перекинувся у світлий час доби, у суху погоду, на абсолютно рівній, прямій ділянці дороги без будь-яких ям, вибоїн тощо.

Не виключено, що хтось, знаючи про те, що у «Шкоді» перевозяться гроші, стежив за автомобілем і вибравши зручний момент, «підрізав» його, чим спричинив аварію. Після цього зловмисник міг забрати сумку і зникнути, перш ніж приїхали «швидка» та правоохоронці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости