Общество | Южноукраинск, 30 Июня, 2017

Візит до депутата Миколаївської обласної ради Володимира Лісніченка

Свежие новости: Візит до депутата Миколаївської обласної ради Володимира Лісніченка

Директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна та директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Антоніна Мартинко 29 червня нанесли візит до депутата Миколаївської обласної ради Володимира Лісніченка.

Директор комунального закладу звернулася з прохання розглянути можливість щодо виділення коштів, передбачених для здійснення депутатських повноважень, у відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг для придбання ліжок в кількості 25 шт. які на теперішній час є непридатними.

У відділенні щорічно проходять реабілітацію 300 ветеранів війни, ветеранів праці, одиноких громадян та інвалідів які проживають у нашому місті і опинилися в скрутних життєвих обставинах та потребують постійної допомоги.

На що Володимир Лісніченко запросив інформацію, з зазначенням детальної інформації про фінансове забезпечення відділення, а також забажав відвідати відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг  в найближчий час.

Директор департаменту також звернулася до депутата Миколаївської обласної ради з питання посприяти у вирішенні питання виділення коштів для придбання квартир для сімей учасників бойових дій, які приймали безпосередню участь в антитерористичній операції за умови співфінансування 50% міський бюджет та 50% обласний бюджет, відповідно до Порядку, затвердженого рішенням Миколаївської обласної ради від 22.12.2016 №5. На 2017 рік у міському бюджеті передбачено 500,0 тис.грн. для придбання квартир. Тому є необхідність у виділенні коштів у такому ж розмірі з обласного бюджету.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты