Общество | Снигиревка, 17 Января, 2023

У Снігурівський ОТГ відкрито тимчасовий проїзд через річку Інгулець

Свежие новости: У Снігурівський ОТГ відкрито тимчасовий проїзд через річку Інгулець У Снігурівський ОТГ відкрито тимчасовий проїзд через річку Інгулець

У вівторок, 17 січня, у Снігурівській громаді ввели в експлуатацію тимчасовий міст через річку Інгулець, споруджений особовим складом 36-го шляхо-відновлювального полку Державної спеціальної служби транспорту.

Про це повідомив депутат Миколаївської обласної ради, начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта.

" Сьогодні, разом з генерал-майором Богданов Бондарем та головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом відкрили новий "Василівський міст", що з'єднує частину сіл ОТГ з м. Снігурівка.

Від імені жителів громади подякував бійцям 36-го шляховідновлювального Конотопського полку за якісну та оперативну роботу.
Хоча мостовий перехід і має статус тимчасового, але він зроблений "на совість". 20 грудня 2022 року хлопці безпосередньо приступили вже до будівництва об'єкту і сьогодні, 17 січня, перший транспорт проїхав по новому "Василівському мосту". Зазначу, що найближчим часом ми також облаштуємо асфальтовані під'їзди до мостового переходу.

За словами військових, це вже 27-й їх об'єкт, а в нашій громаді поки що перший. Маю впевненість, що наша співпраця продовжиться й надалі та попереду в нас ще чимало спільних проєктів." - повідомив Кухта.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты