Общество | Вознесенск, 15 Июня, 2017

Вітання міського голови Віталія Лукова з нагоди Дня медичного працівника!

Свежие новости: Вітання міського голови Віталія Лукова з нагоди Дня медичного працівника!

Шановні медичні працівники!

День медичного працівника – це свято людей благородної професії, які своєю щоденною невтомною працею готові прийти на допомогу в найскрутніший час. Бути медиком – це виняткове покликання, адже гуманізм і милосердя, чуйність і готовність завжди бути корисними – основні принципи людей вашої професії. Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною. І кожен з вас розуміє: здоров’я людей залежить від професійності, порядності й душевної доброти медика. Переконаний, що ваша відданість справі, професійний досвід, глибокі знання завжди будуть поєднуватись із щирим співчуттям до людей, милосердям і високою відповідальністю за здоров’я нації.

Дорогі медики!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята та безмежну вдячність за ваші чуйні серця, врятовані життя, повернуте здоров’я! Нехай любов незгасно світить у ваших серцях, а ваші душі наповнюються теплом. Зичу вам міцного здоров’я, здійснення заповітних мрій, оптимізму і нових досягнень. Нехай життя дарує спокій та добро, тепло й щастя у родинах. Щиро бажаю вам і вашим сім’ям наснаги, невичерпних життєвих сил та благополуччя і щоб у ваших домівках панувала злагода, повага і взаєморозуміння.

Віталій Луков, міський голова

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости