Общество | Вознесенск, 6 Апреля, 2017

Віталій Луков провів офіційний прийом громадян

Свежие новости: Віталій Луков провів офіційний прийом громадян

6 квітня 2017 року міський голова Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян, на який попередньо зареєструвалося 4 мешканця міста, а відвідали двоє.

Громадянка похилого віку звернулась по фінансову допомогу на ремонт даху у багатоповерховому будинку. Очільник міста пообіцяв завітати в помешкання, оцінити проблему та знайти шляхи її вирішення. Також, звернення стосувалися вандалізму на Центральному кладовищі.

Усі звернення громадян були зафіксовані в картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфону: щочетвергаз 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости