Общество | Вознесенск, 6 Апреля, 2017

Стихійна торгівля – наболіла проблема Вознесенська

Свежие новости: Стихійна торгівля – наболіла проблема Вознесенська

5 квітня 2017 року під головуванням міського голови Віталія Лукова пройшла чергова нарада щодо питань благоустрою, стихійної торгівлі та дотримання умов паркування по вул. Чубчика.

На нараді також були присутні: заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Ю.О. Сметана, начальник Вознесенського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області Д.В. Шаповалов та його заступник І.В. Жук, представник оператора парковки О.І. Сосновський, директор КП «Санітарна очистка міста» О.В. Ольхов, представники Управління житлово-комунального господарства та відділу економіки Вознесенської міської ради.

Створена 20 березня 2017 року комісія, яка включає в себе представників комунального підприємства «СОМ», Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва ВМР і Вознесенського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області провела 30 березня поточного року відповідну перевірку з фото- та відеофіксацією і склала 1 акт обстеження незадовільного стану вул. Чубчика, а також, так званої, «торгівлі з рук».

За перший квартал 2017 року представниками поліції було складено 26 протоколів за ст. 160 КУпАП «Торгівля з рук у невстановлених місцях», які було передано до суду, 14 протоколів за ст.152КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» та 4 протоколи за ст. 159 КУпАП «Порушення правил торгівлі на ринках».

Учасники наради активно приймали участь в обговоренні та вирішенні цієї проблеми, узгодили подальші дії на найближчий тиждень щодо заходів з припинення стихійної торгівлі по вул. Чубчика. Очільник міста надав відповідні доручення Юрію Сметані та працівникам Управління житлово-комунального господарства, закликав поліцію продовжувати боротьбу з правопорушниками та складати акти обстежень і протоколи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости