Политика | Вознесенск, 18 Мая, 2017

Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян

Свежие новости: Віталій Луков провів черговий офіційний прийом громадян

18 травня на офіційний прийом до міського голови попередньо зареєструвались 8 мешканців міста.

Більша частина звернень стосувалась земельних та житлових питань. Керівникам відділів апарату Виконавчого комітету та управлінь Вознесенської міської ради були надані відповідні доручення. Також двоє вознесенців звернулися по допомогу до Віталія Лукова з приводу ліків для боротьби з гіпертонією та цукровим діабетом. Стосовно їхніх звернень міський голова зателефонував головному лікарю КУ «Вознесенський Міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Дяченко Т.В., яка пообіцяла взяти звернення громадян на контроль.

Усі звернення громадян були зафіксовані у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримала усні роз’яснення, іншим будуть надіслані письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости