Общество | Вознесенск, 7 Декабря, 2017

Віталій Луков привітав депутатів міської ради, працівники органів місцевого самоврядування

Свежие новости: Віталій Луков привітав депутатів міської ради, працівники органів місцевого самоврядування

Щиро вітаємо вас з Днем місцевого самоврядування – державним святом, яке підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії, адже місцеве самоврядування в Україні – це право територіальної громади самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції та законів України.

Повсякденними турботами людей переймаються депутати, члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, органи самоорганізації населення, і звичайно, активні громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань. Всі, хто причетний до життя міста, щодня відчувають особливу відповідальність за суспільний спокій і благополуччя громадян.

Нині діяльність міської ради є відкритою, прозорою та спрямованою на задоволення життєвих потреб вознесенців. Але на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких надасть можливість стабільно розвиватися та впевнено дивитися в майбутнє.

З нагоди свята висловлюємо щиру вдячність усім учасникам системи місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого міста. Бажаємо миру, міцного здоров’я, щастя, добра та нових звершень.

Міський голова Віталій Луков

Секретар міської ради Лариса Торжинська

 

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости