Политика | Николаев, 23 Сентября, 2022

Віталій Кім показав куплений у ворогів «Тигр»

Свежие новости: Віталій Кім показав куплений у ворогів «Тигр»

Голова Миколаївської ОВ Віталій Кім готовий купити техніку в окупантів, і вже показав перше придбання — не трофейний, а куплений у росіян «Тигр».

Відео про це він розмістив у своєму телеграм каналі: у ролику він разом із генералом Дмитром Марченком показують розповідають, що окупантам вигідніше продавати свою техніку, і на ці гроші, а не на «похоронні», купувати собі ту саму бажану «Ладу».

- У нас поповнення у результаті спецоперації у нас з'явився ще один "Тигр". Ну, «Тигр» у нас уже третій, але перший куплений за такою процедурою. Ми купуємо техніку. Ось він приїхав, цей «Тигр» уже не віджатий, а куплений. Разом. Набагато легше не на похоронні росіянам купувати «Ладу». Можна продати техніку, залишитися живим, приїхати додому і купити собі цю смердючу ладу.

Глава ОВА зазначив, що техніка, звичайно, «так собі», і замість кришки від фільтра «кришка від каструлі», але всі відремонтують і техніка на полі бою служитиме ЗСУ.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости