Общество | Снигиревка, 26 Апреля, 2018

Висловлюємо співчуття голові Снігурівської РДА з приводу втрати батька

Свежие новости: Висловлюємо співчуття голові Снігурівської РДА з приводу втрати батька

Миколаївська обласна державна адміністрація висловлює щирі співчуття голові Снігурівської райдержадміністрації Інні Бойко з приводу смерті батька - Володимира Ковтуна.

25 квітня 2018 року Снігурівщина втратила порядну і добру людину – на 79-му році життя відійшов у вічність колишній завідуючий відділу фізичної культури і спорту райдержадміністрації Володимир Тихонович Ковтун.

Свою трудову діяльність він розпочав ще в 1957 році робітником 3-го розряду в БМУ-14. Два роки відслужив в армії, після чого працював судовим виконавцем Народного суду Снігурівського району. Після навчання в Миколаївському педагогічному інституті ім.Белінського працював тренером по футболу в Снігурівській дитячо-юнацькій спортивній школі.

З 1966 по 2000 рік обіймав посаду завідуючого відділу фізичної культури і спорту. За час роботи на цій посаді він проявив себе вмілим організатором з впровадження фізичної культури і спорту в повсякденне життя населення району.

На всіх ділянках роботи Володимир Тихонович проявляв порядність, дисциплінованість та справжній професіоналізм.

Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним Володимира Тихоновича з приводу смерті батька та чоловіка.

Це важка і непоправна втрата для всіх, хто особисто його знав. Щиро співчуваємо рідним та близьким, товаришам та колегам.

Вічна пам’ять!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости