Общество | Южноукраинск, 26 Июля, 2019

Вища кваліфкомісія суддів рекомендує звільнити Франчук

Свежие новости: Вища кваліфкомісія суддів рекомендує звільнити Франчук

25 липня 2019 року  відбулося засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. На засіданнях колегій ВККСУ визначались результати кваліфікаційного оцінювання за підсумками іспиту суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді та вирішувалось питання допуску до другого етапу кваліфікаційного оцінювання «Дослідження досьє та проведення співбесіди».

ЯК зазначено на офіційному сайті ВККСУ, троє суддів місцевих та апеляційних судів не склали іспиту і не допущені до співбесід. Цих суддів визнано такими, що не відповідають займаній посаді. Комісія направить рекомендації Вищій раді правосуддя щодо розгляду питання про їх звільнення з посади судді.

Зокрема таку рекомендацію до Вищої ради правосуддя буде направлено щодо судді Южноукраїнського міського суду Миколаївської області Олени Франчук.

Аналогічне питання щодо іншого судді Южноукраїнського міського суду – Олександра Савіна – було знято з розгляду ВККСУ.


 

 

   

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости