Общество | Вознесенск, 20 Июня, 2017

Вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей відвідали цирк «Кобзов»

Свежие новости: Вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей відвідали цирк «Кобзов»

Дитинство, яка прекрасна пора життя. Діти відчувають себе потрібними, відчувають турботу та любов рідних людей, але на жаль не всі батьки усвідомлюють, що батьківська любов та турбота – це саме найдорожче в житті дітей. Тому такі діти потраплять до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради, де весь колектив старається, щоб діти відчували тепло та турботу, де для них проводяться різноманітні заходи, свята та екскурсії.

16 червня 2017 року діти були запрошені до цирку “Кобзов”. Дуже приємно було бачити радість в дитячих очах, захват, з яким вони насолоджувалися виставою, чути щирий дитячий сміх та гучні аплодисменти. Ця приємна подія відбулася завдяки сприянню міського голови Лукова В.Д. та депутата міської ради Балабушко Т.М. Діти та адміністрація Центру дуже вдячні за подароване їм свято бо дуже хочеться, щоб у дітей було безхмарне та безтурботне дитинство, адже чужих дітей не буває.

Директор

Л.В. Блискунова

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты