Общество | Вознесенск, 20 Июня, 2017

Співпраця із волонтером Корпусу Миру США «Живий діалог» у таборі мрії

Свежие новости: Співпраця із волонтером Корпусу Миру США «Живий діалог» у таборі мрії

14 червня відбувся заключний профорієнтаційний захід Вознесенського МРЦЗ для учнівської молоді в рамках акції «Відпочинок з користю». Цього разу гостей радо зустрічала Вознесенська ЗОШ №8, на базі якої з 29 травня 2017 року розпочав свою роботу англомовний табір «Dream camр». Мета заходу - створити атмосферу для «живого» спілкування англійською мовою, щоб діти не тільки вчились спілкуватись англійською мовою, а й були відкритими до нових знань, перебуваючи у багатокультурному середовищі. Обравши напрямок спорт та здоров’я, ЗОШ №8 успішно увійшла до Всеукраїнського проекту «GoCamp», за умовами якого у таборі працює волонтер. Усі учасники табору познайомились з Басіром Мохамаді, молодим та енергійним хлопцем з Афганістану. Басір навчався у Лондонській школі бізнесу, здобув освіту в університеті Афганістану за фахом «Міжнародні відносини та дипломатія». 

Фахівець Вознесенського міськрайонного центру зайнятості Чорна Ірина завітала на зустріч разом з волонтером Корпусу миру США в Україні Едді Сайласом. Познайомившись з Едді, присутні дізнались, що він здобув освіту за фахом «Інформаційні технології та людські ресурси», має досвід роботи в сфері бізнесу. Активна участь школярів в обговоренні відмінностей систем освіти в різних країнах та можливостей молоді щодо вибору професій засвідчила, що юнакам та дівчатам це цікаво. «Живий» діалог учасників заходу дав змогу не тільки поспілкуватись англійською, а й забезпечив позитивні емоції, незабутні враження, відкрив шлях до нових можливостей та нових цікавих друзів. 

Сподіваємось, що саме тісна співпраця загальноосвітніх шкіл, центру зайнятості, різних громадських організацій та волонтерів допоможе виховати нове покоління молоді всебічно розвиненими, освіченими та готовими до відповідальних рішень.a

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты