Общество | Березанка, 8 Мая, 2023

Відпочинок у Коблівській громаді в сезон 2023 року буде недоступним

Свежие новости: Відпочинок у Коблівській громаді в сезон 2023 року буде недоступним Відпочинок у Коблівській громаді в сезон 2023 року буде недоступним

Відпочинок у Коблівській громаді в пляжний сезон 2023 року для туристів буде недоступним. Відвідувати узбережжя Чорного моря та купатися там заборонено. Втім відпочити можна буде біля басейну та на лимані.

Про це кореспондентам Суспільного розповів заступник сільського голови Коблівської територіальної громади Іван Кепіна.

У підпорядкуванні Коблівської громади туристичні села: Коблеве, Рибаківка, Морське та Лугове. У 2023 році відкриття пляжної зони на узбережжі Чорного моря заборонене.

"Пляжна зона заборонена зовсім. Є наказ військових і розпорядження ОВА. Вікторівка і село Лимани заборонені", — розповів Іван Кепіна.

У громаді розглядають можливість відкрити для відпочинку Тилігульський лиман. Також доступним буде відпочинок у готелях та туристичних комплексах, де є басейн, з забороною виходу на берег.

"Наше бачення: Тилігульський лиман — можна надати дозвіл на відпочинок, і на базах відпочинку, де є басейни. Є басейни з підігрівом, там можна і реабілітацію здійснювати військових після госпіталю. Ми ці питання обговорювали, тільки немає з ОВА офіційного дозволу", — сказав Кепіна.

Питання про доступ до Тилігульського лиману та баз відпочинку для туристів винесуть на розгляд депутатів під час сесії Миколаївської облради 12 травня, сказав Іван Кепіна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты