Общество | Южноукраинск, 31 Января, 2023

У Южноукраїнську планується реконструкція критого ринку

Свежие новости: У Южноукраїнську планується реконструкція критого ринку У Южноукраїнську планується реконструкція критого ринку

Наразі планується реконструкція ринку, яка передбачає ремонт існуючих приміщень та будівництво нових торгівельних павільйонів на місці цих залізних столів, тож реалізація овочів та м'яса мають переміститися у двір. Комунальне підприємство також працює над розширенням сфер діяльності.

Про це повідомляє виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради.

На 32-ій сесії міської ради, що відбулася у жовтні минулого року, депутати прийняли рішення про дострокове розірвання інвестиційного договору з ТОВ «Гранд Інвест Сервіс»через порушення його умов. Ринок повернувся під керівництво місцевої влади.

Як повідомляється, за 5 років існування договору інвестор не зробив покращень, добивав те, що є, ринок був у занепавшому вигляді. Жодних покращень для привабливості продавців та покупців зроблено не було.

В першу чергу тут був виконаний частковий ремонт сантехнічної мережі, що була у жахливому стані, відновлено опалення, демонтоване попереднім керівництвом. Жоден з працівників ринку не був звільнений. Не зазнав змін й графік роботи.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты