Общество | Вознесенск, 10 Апреля, 2020

Відкриття фірмового магазину Dnipro-M в м. Вознесенськ!

Свежие новости: Відкриття фірмового магазину Dnipro-M в м. Вознесенськ!

В умовах обмежень, введених в зв’язку з карантином Dnipro-M продовжує робити Ваші покупки безпечними та стає ще ближчим!
 З 11 квітня ще один наш фірмовий магазин в місті Вознесенськ за адресою вул. Київська, 247/2 буде працювати як пункт видачі замовлень з 8:00 до 20:00 кожного дня.
         

 З 11 по 13 квітня на Вас чекають:

 ГАРАНТОВАНІ ПРИЗИ
Перші 100 покупців гарантовано отримують цінні подарунки від DNIPRO-M.

РОЗІГРАШ СЕРЕД ПОКУПЦІВ
Серед всіх покупців на суму від 500 грн, ми розіграємо брендовий шуруповерт, дриль, акумуляторний оприскувач, та багато інших призів, які не залишать Вас байдужими.

МІНЯЄМО СТАРЕ НА НОВЕ!
В період свята на Вас чекає популярна послуга обміну старого і навіть неробочого інструменту будь-якого виробника на новісінький від Dnipro-M зі знижкою 15%.          

 

ЩЕ ОДНА ПРИЄМНА НОВИНА!!!
Мережа інструменту DNIPRO-M знижує ціни на весь асортимент і фіксує їх по курсу 24,99 а також вводить соціальні ціни зі знижкою 25% на найпопулярніші моделі!!

DNIPRO-M зробив умови співпраці ще зручнішими для улюблених клієнтів, щоб Ви могли залишатися вдома та купувати інструмент DNIPRO-M безпечно. 

1) Виберіть бажаний інструмент на сайті dnipro-m.ua або ж зателефонуйте продавцю за номером   0

2) Отримайте якісну консультацію по телефону або ж по відеозв'язку в Viber;

3) Залиште адресу продавцю для безкоштовної доставки кур’єром додому;

4) Протягом 24-х годин отримайте якісний та надійний інструмент;

5) Зробіть корисну справу вдома або на дачі. 

Якщо виникнуть питання – можна отримати онлайн-консультацію на сайті, безкоштовним телефоном гарячої лінії – 0800 200 500 та за номером телефону магазину –  0

На весь інструмент DNIPRO-M діє гарантія 3 роки. 

Будь-який інструмент DNIPRO-M можна повернути упродовж 14 днів після покупки – з повним поверненням коштів, навіть якщо він вже був у використанні. Тому обираючи інструмент та садово-паркову техніку DNIPRO-M можна бути на всі 100% впевненим у своєму виборі. 

DNIPRO-M – інструмент без обмежень!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости