Общество | Вознесенск, 19 Января, 2018

Відкрито новозбудовану спортивну залу у загальноосвітній школі № 7 міста Вознесенська

Свежие новости: Відкрито новозбудовану спортивну залу у загальноосвітній школі № 7 міста Вознесенська

Сьогодні, в день Водохреща, відбулося урочисте відкриття нової спортивної зали, яку було збудовано на базі Вознесенської загальноосвітньої школи № 7. На відкритті були присутні  високоповажні гості, серед яких народний депутат України Лівік О. П., депутати Вознесенської міської ради, керівництво міста, представники облдержадміністрації, будівельники, батьки, колишні та нинішні учні, а також багато небайдужих до життя школи і міста городян.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Гостями було сказано багато теплих і приємних слів  вдячності за сприяння в будівництві зали, побажань на майбутні звершення школи. Дуже влучними були слова  радника голови облдержадміністрації Євгена Шевченка про те, що сам факт побудови даної спортивної зали є результатом співпраці депутатського корпусу з виконавчими органами місцевого самоврядування та облдержадміністрацією.  

Вознесенський міський голова  у своєму виступі привітав дітей та загалом громаду із такою значною подією в їх  житті та зазначив, що відкриття даного спортивного об’єкту є не єдиним у цьому році. Чекають своєї черги ще чотири футбольних поля із штучним покриттям. Також Віталій Луков сказав: «Дуже добре що у Вознесенська все виходить. Мабуть це тому, що ми, вознесенці, - найкращі!».

І яке ж шкільне свято без виступу дітей? Школярі в знак подяки дуже гарно танцювали, співали різдвяні пісні, за командою колишнього учня ЗОШ № 7, а зараз – тренера з баскетболу Чернеги В. В. продемонстрували свої спортивні вміння.

Для довідки: виконано робіт на будівництві спортивної зали ЗОШ № 7 управлінням капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації на суму в межах 14 млн. грн.

Спортивних здобутків вам, юні вознесенські спортсмени!                                                        

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты