Политика | Южноукраинск, 6 Октября, 2019

Відеоспілкування в рамках акції «Депутат, здай мандат», — Александр Смирнов

Свежие новости: Відеоспілкування в рамках акції «Депутат, здай мандат», — Александр Смирнов

Южноукраїнський активіст Олександр Смирнов на своїй сторінці у Фейсбук опублікував відео в продовження акції "Депутат, здай мандат".

3 жовтня, коли 55-та сесія Южноукраїнської міської ради врешті відкрилася, активісти навідалися на робочі місця до депутатів, які вирішили продовжувати бойкотувати роботу міськради. Так, судячи з викладених відео, Олександр Смирнов та волонтери завітали до Валентини Мілюк, Людмили Потапової та Олени Севастьянової.

"Маю право" наводить текст публікації (орфографія та пунктуації автора без змін):

"Ось як і обіцяв, відео з нашим волонтерським походом з відкритої 55 сессії до депутата Потаповоі Людмили у департамент і Мілюк Валентини яка не бажає в цей час торгувати і до речі зіпсувала мені камеру. Дівіться самі і робіть виводи. Відео загрузилось у хаотичному порядку вибачайте я не профі тут у фейсбук, сподіваюсь Вам не дуже буде незручно зрозуміти, що до чього. P. S. «оператора» свого перехвалив, бачіте як назнімав, то відкрита вакансія на оператора на добровільних засадах)) Робіть репости будь ласка, нехай люди бачють за кого віддавали своі голоса і в наступний раз трошки більше вівчають хто іх обранці))", - сказано в повідомленні.

В рамках акції "Депутат, здай мандат" небайдужий місцевий житель Олександр Смирнов разом з волонтерами збирають підписи у містян про розпуск Южноукраїнської міської ради. До слова, петицію на сьогоднішній підписали мер Віктор Пароконний, екс-мер та чинний депутат міськради Євген Квасневський та його колеги по депутатському корпусу Микола Носан, Віктор Бабич, Олеся Шевчук, Андрій Добровольський, Сергій Снітков, Анатолій Козявкін та інші.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости