Спорт | Южноукраинск, 10 Февраля, 2020

ВІДЕО: Юний южноукраїнець повернувся з Токіо зі змагань з сумо

Свежие новости: ВІДЕО: Юний южноукраїнець повернувся з Токіо зі змагань з сумо

2 лютого в м. Токіо (Японія) пройшов відкритий Чемпіонат Японії серед шкіл сумо «Х Кубок Хакухо», в якому прийняло участь близько двох тисяч учасників із 14 країн світу. Змагання проводились в залі національних єдиноборств  «Рьогоку», місткість якого приблизно дорівнює 13000 чоловік. За запрошенням великого Йокодзуна Хакухо (Білий фенікс) uk.wikipedia.org/wiki/Хакухо_Сьо  в цих змаганнях в складі збірної команди України прийняв участь Чугун Єгор, вихованець тренера – викладача комунального закладу "Южноукраїнська дитячо-спортивна школа" Тімашкова Юрія Миколайовича. 

Вперше Єгору довелось змагатися на професійному дохьо (дохьо – майданчик  для боротьби сумо 34 – 60 см заввишки, який виробляють з глини і покривають зверху тонким шаром піску) де він зміг отримати три перемоги в особистих змаганнях та дві в командних. Змагання проводились за олімпійською системою до першої поразки. В четвертому колі жереб звів нашого спортсмена з майбутнім чемпіоном цієї вікової категорії в якій змагались понад 150 учасників.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Комунальний заклад «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа» висловлює слова подяки головному тренеру Національної збірної команди України з сумо Коробко Любові Василівні, засновнику сумо в Україні Коробку Сергію Вікторовичу, представнику команди Коробко Костянтину Сергійовичу та організатору цих змагань великому Йокодзуно Хакухо, який особисто оплатив участь українських спортсменів в цьому турнірі.

Бажаємо Тімашкову Юрію Миколайовичу та його вихованцям і в подальшому гідно представляти свою державу на Європейському та Світовому рівні!

Д

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты