Криминал | Николаев, 23 Апреля, 2018

ВИДЕО: Водна поліція Миколаєва впіймала крадіїв металу з «Нібулон»

Свежие новости: ВИДЕО: Водна поліція Миколаєва впіймала крадіїв металу з «Нібулон»

Зловмисники вчинили крадіжку 600 кілограмів металевих виробів з території підприємства. Майно вилучено та повернуто власнику. За вчинене кримінальне правопорушення чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі. 

18 квітня близько 22:00 співробітники групи підтримки охорони публічного порядку на воді ГУНП в Миколаївській області під час відпрацювання акваторії Південного Бугу, біля станції причалу на Каботажному узвозі виявили плавзасіб поряд з яким знаходилось чотири невідомих громадянина. 

Пізніше з’ясувалось, вказані особи вчинили крадіжку металевих виробів з території товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства «Нібулон». Зловмисники погрузили крадене на човен та відправились до причалу, де почали його розвантажувати. Саме за цим заняттям їх і застали правоохоронці.

Для з’ясування всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області.  

Поліцейські встановили особи чоловіків. Ними виявились працівники фірми-підрядника з обслуговування причалу вищевказаного підприємства, віком від 23-х до 27-ми років. Лише один з чотирьох є мешканцем Миколаєва, троє інших – мешканці Очакова, Хмельницької та Чернігівської областей.

Правоохоронці вилучили крадене та повернули власнику. Вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 185 КК України «Крадіжка», що карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты