Политика | Вознесенск, 5 Января, 2019

ВИДЕО: Віталій Луков прийняв естафету добра від голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченко

Свежие новости: ВИДЕО: Віталій Луков прийняв естафету добра від голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченко

Вознесенський міський голова Віталій Луков разом із своїм заступником Юрієм Путієм та головним лікарем Красьохою Володимиром відвідав пологове та дитяче відділення Вознесенської багатопрофільної лікарні де привітав породіль та діточок, що знаходились в цей час на денному стаціонарі, із Новорічними святами. Таким чином міський голова підтримав ініціативу голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка, яку вже можна назвати естафетою добра.

Очільник міста прийшов не з пустими руками. Усі присутні пацієнти отримали цінні подарунки від міського голови та директора МЦ ФЗН «Спорт для всіх» Івана Алексєєва. Дана естафета добрих справ стала логічним продовженням акції «100 метрів добра» та інших благодійних вчинків, які робили та ще робитимуть мешканці Вознесенської громади до та після Нового року.

Віталій Луков побажав усім присутнім щастя, добра і перемоги в Новому році, а також передав естафету добра Первомайському міському голові Людмилі Григорівні Дромашко.

 

 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты