Криминал | 21 Февраля, 2018

ВИДЕО: Резонансне самогубство студентки: МОЗ відправив в університет Богомольця слідчу комісію

Свежие новости: ВИДЕО: Резонансне самогубство студентки: МОЗ відправив в університет Богомольця слідчу комісію

Від сьогодні, 21 лютого, у медичному університеті імені Богомольця працюватиме слідча комісія Міністерства охорони здоров'я, що з'ясовуватиме ситуацію довкола зникнення студентки вишу Мукаддас Насирлаєвої. Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, передає "5 канал".

"Ще йде розслідування того, що сталося. Є відео, на якому дівчинка вийшла з метро, пішла на міст, але невідомо, що сталося після того. Поліція ще розслідує, і ми чекаємо, які будуть висновки", - зазначила Супрун.

Вона також додала: "Уже багато разів до нас зверталися із тим, що є проблеми у Національному медичному університеті. Ми зараз проводимо перевірку. Комісія має зайти сьогодні (21 лютого - ред.), розпочати перевірку щодо того, що відбувається в університеті, включно із тим, що сталося з дівчинкою". 

 

19-річна студентка столичного медичного університету імені Богомольця Мукаддас Насирлаєва вкоротила собі віку, стрибнувши з моста Патону. Причиною цього, за словами рідних дівчини, стало те, що адміністрація вишу відрахувала студентку 1-го курсу через закінчення терміну дії візи. Насирлаєва не встигла оформити дозвіл на проживання та не виїхала до Туркменістану, щоб отримати нову візу. Нині поліція відкрила справу за фактом доведення до самогубства. Керівництво університету на час розслідування відсторонило від виконання обов'язків заступника декана по роботі з іноземними студентами Тетяну Тимохіну. 

Читайте также: "Отчислили месяц назад". В деле пропавшей студентки появились новые подробности

Иностранная студентка сбросилась с моста. Тело ищут водолазы

Глава диаспоры туркменского народа Ровшанбек Розметов дал комментарий по поводу спрыгнувшей с моста студентки

Самоубийство студентки медвуза: открыто уголовное дело

Стало известно, что происходило в кабинете замдекана столичного вуза перед тем, как студентка покончила с собой

На берегу Днепра нашли вещи погибшей студентки

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты