Происшествия | Вознесенск, 5 Февраля, 2020

ВІДЕО: Нетверезий вознесенець біля школи та дитсадка вигулював собаку небезпечної породи без намордника

Свежие новости: ВІДЕО: Нетверезий вознесенець біля школи та дитсадка  вигулював собаку небезпечної породи без намордника

Інформація про це була розміщена на ФБ-сторінці "Вознесенського Вісника".

"В нетверезому стані вознесенець вигулював собаку небезпечної породи без намордника в околицях школи та дитячого садочка. На подразники, такі інші собаки та кішки, стафф реагував агресивно. Сусіди розповідають, що днями загриз одну кішку.

Після неодноразових зауважень власники собаки не відреагували і продовжували вигул собаки без намордника. Щоб вплинути на ситуацію, довелося викликати поліцію.

До працівників правоохоронних органів вийшла дружина чоловіка, запевняла, що собака не агресивна і нікого ще не кусала. Схильно погодилась, що не можна, аби п'яний господар брав на вигул собаку. Запевнила, що проведе роз'яснювальну бесіду з чоловіком і що ситуація більше не повториться.

Шановні вознесенці, кожен господар любить свого домашнього улюбленця і вірить, що він є найкращим. Але ваша псевдо впевненість може коштувати комусь життя або здоров'я.Тому дотримуйтесь, будь ласка, елементарних простих правил вигулу домашніх тварин, порушення яких призводить до, насправді, невеликих штрафів, але за повторного правопорушення можлива конфіскація тварини!" - йдеться в публікації.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости