Происшествия | 30 Июня, 2017

ВИДЕО: Хлопця, який задушив студентку у Харкові, знайшли в іншій області

Свежие новости: ВИДЕО: Хлопця, який задушив студентку у Харкові, знайшли в іншій області

Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, після вбивства студентки молодик встиг залишити місто, його затримали на території Хмельницької області.

У поліції нагадали, що 27 червня о 12:40 до Основ'янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир району виявлено тіло студентки харківського коледжу. У квартирі знайшли тіло 22-річної уродженки Донецької області.

Дівчину виявив власник квартири, яку вона орендувала, після того, як студентка припинила виходити на зв'язок. За висновком експертизи, смерть наступила в результаті механічної асфіксії.

"Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронцями був затриманий 20-річний мешканець Харкова, який обґрунтовано підозрюється в скоєному", - розповіла начальник слідчого відділу Основ'янського відділу поліції Олена Хівренко.

Як пояснив затриманий, він прийшов до своєї знайомої, щоб позичити грошей, але вона відмовила. Він роздратувався та почав душити дівчину кабелем. Після того, як вона припинила подавати ознаки життя, зняв з неї золоті прикраси та залишив місце події. В цей же день зловмисник здав золото до ломбарду та виїхав за межі міста.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 2 п. 6 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Йому загрожує 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты