Про це повідомляє Politeka.

На кадрах видно, що у Зайцевої на момент аварії не було ніяких документів, в тому числі і водійського посвідчення, а саме вона перебувала за кермом. При цьому при розгляді справи цей факт не афішувався.

 
 
 

 

"Ця мразота поводиться як господар життя, навіть після того, як вбила 6 людей. Вона навіть без прав була, наскільки я розумію", "Це вона з поліцією так розмовляє? У штатах б її обличчям в асфальт за таке схилили б", "По-моєму їй похеру на те, що сталося, і на першому суді вона горювала про себе рідну — це факт", — коментують відео.

 

Багатьох користувачів мережі обурила поведінка Зайцевої відразу після ДТП. Вона більше турбувалася про те, що її подруга поранилася, проте могла спокійно ходити і розмовляти, але при цьому вона не виявляла своїми діями ніякого бажання допомогти постраждалим. Вона не турбувалася не лише про смерть п'яти осіб на місці, але і про важкі травми інших жертв, з яких одна дівчина пізніше померла в лікарні.

 

 

"Скельце застрягло у подруги в нозі… А то що трупи валяються по всій вулиці убиті ними — це х**ня!!!Зараз приїде адвокат відмазуватися за нас…", "Ось воно дно життя. 11 поламаних доль/життів, стільки трупів……і скельце в нозі до непритомного стану. Гроші правлять світом. Сумно ….", "Гора трупів, а її турбує скло у нозі дівчинки. Вона під ніж-то була однозначно. Веде себе так, ніби проходила повз, а не за кермом була. В адекваті дівчинка ридма б ридала і маму кликала", "осколок у дівчинки в руці", а тебе не е*ет, що люди лежать і закінчуються кров'ю і їм гірше ніж твоїй подружці", - обурюються українці.

При цьому ще рік тому українці припускали, що Зайцеву буде не так просто посадити. І зараз багато звертають увагу на спотворення деталей злочину та затягування справи.