Политика | 25 Апреля, 2017

ВИДЕО: «Батьківщину» покинули майже сотня членів партії після візиту Саакашвілі в Конотоп

Свежие новости: ВИДЕО: «Батьківщину» покинули майже сотня членів партії після візиту Саакашвілі в Конотоп

18 квітня, у Конотопі пройшла зустріч лідера Руху нових сил Михайла Саакашвілі із місцевими жителями.

«Дуже тепла зустріч у Конотопі, приголомшливе індустріальне місто, в якому вбили більшу частину виробництва і яке порожніє з кожним днем.

Сьогоднішня зустріч ознаменувалася тим, що майже всі активісти міської організації БЮТу написали заяви, щоб приєднається до нашого руху, їх кістяк піднявся на сцену і зробив відповідну заяву. Природно, нашою метою не є напад на іншу опозиційну партію, але куди вступати і де бачити перспективу - це особистий вибір кожного політично активного громадянина», - йдеться на сторінці політика у фейсбуці.

«Ми свідомо прийшли в політичне життя міста під час Помаранчевої революції під гаслами партії «Батьківщина» – оскільки вони були направлені на встановлення справедливості та покращення життя людей. Ми щиро вірили в те, що після подій 2004 року в Україні в цілому та Конотопі зокрема відбудуться системні зміни, а політики розпочнуть так необхідні країні реформи. Проте уже більше 10 років політики місцевого рівня займаються дерибаном грошей та посад, переймаючись не проблемами конотопців, а виключно масовим збагаченням. Ми неодноразово намагалися звернути на це увагу партії «Батьківщина», але ситуацію це не змінило. Тому ми, майже 100 членів партії «Батьківщина», офіційно заявляємо про вихід із цієї політичної сили і приєднуємося до Руху нових сил», - йдеться в заяві вже екс-партійців.

Читайте также

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости