Политика | Южноукраинск, 19 Декабря, 2017

Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт»

Свежие новости: Відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт»

18 грудня 2017 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на запитання мешканців щодо стану зупинки біля магазину «Сільпо», закриття проїзду біля школи №2, відновлення освітлення та ремонт пішохідної доріжки по бульвару Курчатова, водопроводу по вулиці Буго-Гардовській, міського громадського транспорту, якості харчування в загальноосвітній школі №4, боргів та мирових угод з ВП ЮУ АЕС та інші. Віктор Пароконний розповів про стан ремонту в гуртожитку №6 та прокоментував роботу депутатського корпусу.

В кінці зустрічі міський голова привітав южноукраїнців зі святом Святого Миколая та з наступаючими святами Нового року та Різдва Христова. Побажав всім міцного здоров’я, мирного неба, впевненості, навчитися жити і працювати так, щоб гідне життя було в їх родинах.

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости