Политика | Вознесенск, 6 Сентября, 2018

Відбувся перший осінній офіційний прийом громадян у Вознесенського міського голови Віталія Лукова

Свежие новости: Відбувся перший осінній офіційний прийом громадян у Вознесенського міського голови Віталія Лукова

Сьогодні, 6 вересня, на офіційний прийом міського голови завітало десять мешканців територіальної громади.

Мешканка міста звернулася до очільника громади з проханням організувати виїзну комісію, яка б допомогла вирішити конфліктну ситуацію. Сусіди, порушивши межу домоволодіння жінки, встановили паркан на її земельній ділянці. Віталій Луков надав відповідне доручення комісії, котра має розібратися в цьому земельному спорі.

Вознесенець підняв питання освітлення однієї з вулиць міста. Вулиця, на якій проживає чоловік, недостатньо освітлена, тому він просить забезпечити належне світло в вечірній та нічний час. Міський голова повідомив, що особисто перевірить ступінь освітленості вулиці. У разі виявлення недостатньої кількості світла Управління ЖКГ та КБ Вознесенської міської ради отримає доручення щодо покращення вуличного освітлення на вищезгаданій вулиці.

Інші звернення стосувалися влаштування в дитячий садок дітей з інших територіальних громад, надання житла для тимчасового проживання, оприбуткування подарованого майна в дитячому садку.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты