Политика | Южноукраинск, 21 Марта, 2017

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

Свежие новости: Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

16 березня 2017 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци. Засідання пройшло за участю представників управлінь соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці, освіти, житлово-комунального господарства та будівництва, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Южноукраїнську, Южноукраїнського міського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області, Южноукраїнської міської державної лікарні ветеринарної медицини.

На початку засідання затвердили план міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення на 2017 рік.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Олена Філонова ознайомила присутніх про роботу щодо запобігання виробничого та невиробничого травматизму протягом 2016 року.

Начальник відділення ВД ФССНВ та ПЗ України в м.Южноукраїнську Світлана Гут доповіла про роботу відділення з питань профілактики виробничого травматизму та відшкодування шкоди потерпілим на виробництві протягом 2016 року.

Виконуючий обов’язки начальника Южноукраїнського міського сектору Державної служби надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області Олександр Бурлаченко про результати виконання розпорядження Миколаївської обласної державної адміністрації від 13.10.2014 № 340-р “Про посилення заходів профілактики щодо недопущення загибелі та травмування людей на території Миколаївської області”, а також про забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів з масовим перебуванням дітей, а також про попередження пожеж та загибелі осіб серед підвищеної групи ризику (самотніх осіб похилого віку, бездомних осіб, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки) протягом жовтня 2016- лютого 2017 років.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты